Samenwerkingen

DoorBrekers is een van de grootste kerken in Nederland en houdt elke zondag meerdere diensten op verschillende plaatsen. De slogan van DoorBrekers is ‘Waar levens worden vernieuwd’. De passie van DoorBrekers is dat het koninkrijk van God doorbreekt door de kracht van de Heilige Geest in het leven van elke persoon, ieder gezin, elke familie, elk dorp, elke stad, elk land, elk continent en uiteindelijk wereldwijd. Peter en Ilona Paauwe (Voorgangers van Doorbrekers) zijn dan ook wereldwijd actief bij het stichten van nieuwe gemeenten en spreken ook wereldwijd. Als Empower staan we volledig achter de missie en visie van DoorBrekers en hebben een goede band met deze gemeente!

C3 Church is wereldwijd een van de meest groeiende kerken. Deze gemeente, welke onder leiding staat van Phil & Chris Pringle wil wereldwijd steeds meer kerken planten. Momenteel zijn dat er 450 over de hele wereld, maar hun plannen houden daar niet op, want voor 2020 willen ze 1000 kerken gesticht hebben. Wij onderhouden nauwe contacten met de C3 kerken hier in Nederland en wij ontvangen dan ook regelmatig gastsprekers uit deze gemeente.

Hillsong is een een snelgroeiende kerk uit Australië met onder meer kerken in London, New York, Kaapstad en ook in Amsterdam. Misschien ken je ze wel van de band Hillsong United (van de nummers Oceans, Cornerstone en Beneath the waters). Empower Church maakt onderdeel uit van het wereldwijde leiderschapsnetwerk van Hillsong. Waarom? Omdat we geloven in de onderlinge verbondenheid van kerken om samen het Koninkrijk van God te bouwen op een eigentijdse en vooruitstrevende manier. Wij voelen ons zeer verbonden met de visie en missie van Hillsong en onderhouden goede contacten met Hillsong Nederland.

Terug naar boven