Empower Kids

Empower Kids is een spetterend en eigentijdse samenkomst voor kinderen waarin alles om Jezus draait op kindniveau! Kinderen van 0 t/m 12 jaar zijn hier van harte welkom.

Elke zondag is er een enthousiaste kinderwerker die vorm geeft aan zijn/haar Empower Kids groep. Er zijn 2 groepen:

  • Empower Kids 0+ (0 t/m 3 jaar)
  • Empower Kids 4+ (4 t/m 12 jaar)

In de 4+ groep wordt een thema behandeld dat die maand centraal staat. Dit gebeurt d.m.v. een Bijbelverhaal, liedjes zingen, samen bidden en andere activiteiten. Hierbij staat altijd de liefde van Jezus centraal! Ook de relatie tussen kinderwerker en kind(eren) en de relatie tussen kinderen onderling vinden wij ontzettend belangrijk. Hierin volgen we het voorbeeld van Jezus. Hij laat ons zien hoe belangrijk relaties zijn. De kinderen worden door de thema’s heen uitgedaagd om hun hart open te stellen voor Jezus en zo de verschillende onderwerpen uit de Bijbel toe te passen in hun persoonlijk leven op een manier dat past bij het kind.
Ook is er elke zondag bij de Empower Kids gelegenheid om geld te geven voor Compassion. Empower Kids ondersteunt hiermee 3 kinderen! Op deze manier willen we de kinderen bewust maken van het zorgdragen voor elkaar en omzien naar een ander.

Empower Kids vindt tegelijkertijd plaats met de samenkomsten van Empower Church. Vanaf 10.20 uur zijn de kinderen welkom in hun eigen Empower Kids groep en de groepen zullen dan ook rond dezelfde tijd als de samenkomst van Empower Church afgelopen zijn.

Je kunt de Empower Kids kinderwerkers herkennen aan hun shirtjes met een oranje cirkel met de tekst ‘kids’ er in! Mocht je kind voor het eerst naar Empower Kids gaan en/of heb je vragen, stap dan gerust op een van onze kinderwerkers af. Zij helpen je graag en vinden het belangrijk dat zowel uw kind(eren) als jij als ouder(s) zich veilig en vertrouwd voelen in ons huis.

Hopelijk ontmoeten we elkaar binnenkort!

Terug naar boven