A love letter

!-Easter celebration-!

Waarom vieren wij pasen? Wat vieren we eigenlijk met pasen?

Twee hele goede vragen waarvan we er alvast één hier beantwoorden. Waarom vieren we pasen? We vieren pasen omdat dat het moment was waarop onze relatie met God weer is hersteld naar de vorm en de mogelijkheden zoals dat bedoeld was.

In een intieme relatie met Hem.

Hoe we dat zo zeker weten?

Doordat God dat ons zelf verteld. Hieronder vindt je een “liefdesbrief” van God. Geschreven speciaal voor jou. Het mooie is dat het geen eigen woorden zijn die wij hebben opgeschreven. Het zijn allemaal zinnen die God zelf uitspreekt in de bijbel. We hebben ze alleen in een andere volgorde gezet zodat het in een oogopslag helder is wat God JOU wil vertellen…………


………..Mijn geweldige kind,

Je kent me misschien niet, maar ik weet alles van je. Ik weet wanneer je gaat zitten en wanneer je opstaat. Ik ben bekend met al je wegen. Zelfs de haren op je hoofd heb Ik geteld.

Jij bent gemaakt naar Mijn beeld. In Mij leef je, beweeg je en ben je. Want jij bent Mijn geliefde zoon, mijn geliefde dochter.

Ik kende je al voordat je verwekt was. Ik koos jou uit toen Ik de schepping plande. Je bent geen vergissing, want al je dagen staan ​​in mijn boek geschreven. Ik heb de exacte tijd van je geboorte bepaald en waar je zou wonen.

Je bent zo prachtig gemaakt!

Ik maakte je in de baarmoeder van je moeder. En bracht je voort op de dag dat je geboren werd.

Ik ben misschien verkeerd voorgesteld door mensen die mij niet kennen. Maar Ik ben niet afstandelijk en boos. Ik ben de volledige en complete uitdrukking van liefde. En het is Mijn verlangen om Mijn liefde aan jou te geven. Simpelweg omdat jij Mijn kind bent en Ik jouw Vader.

Ik bied je meer dan je aardse vader ooit zou kunnen. Want Ik ben de perfecte vader. Elk goed geschenk dat je ontvangt, komt uit Mijn hand. Ik ben het die alles aan je geeft en Ik vervul al jouw behoeften.

Mijn plan voor jouw toekomst is altijd hoopvol geweest. Omdat Ik van je hou met een eeuwige liefde.

Mijn gedachten over jou zijn net zo ontelbaar als het zand op alle stranden. En Ik verheug me over jou!

Ik zal nooit stoppen met goed voor je te zijn. Want jij bent mijn dierbaarste bezit.

Ik verlang ernaar je met heel Mijn hart en heel Mijn ziel te bevestigen in wie je bent. En Ik wil je geweldige dingen laten zien.

Als je Mij met heel je hart zoekt, zul je Me vinden. Wees elke dag blij in Mij en Ik zal je de verlangens van je hart geven. Want Ik ben het die je die verlangens gaf.

Ik zal meer voor je doen dan je je kunt voorstellen. En Ik moedig je aan zoals niemand anders dat kan.

Ik ben ook de Vader die je troost in al je problemen. Als je een gebroken hart hebt, weet dan dat ik altijd dicht bij je ben. Zoals een herder een lammetje draagt, zo draag Ik je dicht bij mijn hart.

Op een dag zal Ik elke traan uit je ogen vegen. En zal Ik alle pijn wegnemen die je op deze aarde hebt geleden.

Ik ben je Vader en Ik hou van je zoals Ik van Mijn zoon, Jezus, hou.

Want in Jezus wordt Mijn liefde voor jou geopenbaard. Hij is de exacte weergave van heel Mijn zijn en Mijn liefde voor jou. Hij kwam om te laten zien dat Ik voor je ben, niet tegen je. En om je te vertellen dat Ik je zonden niet tel. Ze zijn voor Mij zover als dat het oosten van het westen is.

Jezus stierf zodat jij en Ik weer een relatie konden hebben zoals Ik dat altijd al bedoeld had. Zijn dood was de ultieme uitdrukking van Mijn liefde voor jou. Ik gaf alles op waar Ik van hield om jouw liefde te winnen.

Als je het geschenk van mijn zoon Jezus ontvangt, ontvang je Mij. En niets zal je ooit nog scheiden van Mijn liefde.

Kom je naar huis? Ik geef dan het grootste feest dat de hemel ooit heeft gezien.

Mijn vraag is… Wil jij Mijn kind zijn? Mag Ik jouw waarde en identiteit bepalen?

Ik wacht op jou. De tafel is gedekt.

Liefs, je vader.p.s. wil je ook antwoord op de 2de vraag, kom dan op zaterdag 8 april naar de “Easter celebration”. We vertellen je daar er graag meer over 😉

Terug naar boven